visual 1

Vastgoedbeheer

100% zorgeloos verhuren met
beheer via JM verhuur

Naast verhuur van woonruimtes, biedt JM verhuur ook vastgoed beheer aan verhuurders. Inmiddels is er heel wat jaren ervaring in beheer en nemen wij graag de zorgen over vastgoed uit handen.

Commercieel beheer

JM verhuur neemt het totale beheer van u uit handen, dus u kunt zorgeloos verhuren. Wij zorgen voor de verhuur van de woning,  de financiele afhandeling van huurders, maar ook van eventuele facturen die betaald moeten worden. Dit alles wordt maandelijks afgerond en met een transparant overzicht naar u toegestuurd. Uiteraard hoort hier ook het technische beheer bij en worden vakmannen ingezet om onderhoud te doen. Dit alles wordt van te voren besproken, zodat wij en u op 1 lijn zitten en de verwachtingen waar gemaakt kunnen worden. 

Financieel beheer

Bij financieel beheer verloopt de betaling van de huur via JM verhuur. Bij niet op tijd betalen nemen wij contact op met de huurder. JM verhuur stort het geld vervolgens maandelijks door naar u. Indien een huurder in gebreke blijft, wordt er contact opgenomen met u en in overleg besloten wat de vervolgstappen zullen zijn.

U betaalt voor beheer maandelijks een tarief aan JM verhuur. Wilt u meer informatie? Vul het contactformulier in of bel met 0655112092.

 

Interesse in beheer via JM verhuur?

We vertellen graag meer over onze beheer services. Neem voor meer informatie en onze tarieven contact met ons op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms